HASPÓK ÚR EBÉDEL - KABARÉ A FEHÉR ASZTAL KÖRÜL
KRÚDY GYULA SZÜLETÉSNAPJÁN
Evés-ivás, lakmározás, turkálás az ételekben, felszolgálás a vendéglátásban, válogatás az étlapról, vagyis étkezés és italozás: örök téma a kabaréban. Eszik és iszik a pest-budai ember, otthon és a vendéglőben, konyhában, ebédlőben, étteremben, kávéházban, miközben kedvére elégedetlenkedhet. Zsörtölődik is, hiszen jobban esik minden falat, ha viselkedésével asztaltársa vagy a pincér idegeire megy. Haspók úr viselt dolgait Krúdy és kortársai írásai idézik fel.
Fráter Zoltán
Összeállította: Fráter Zoltán
Rendező: Seres Tamás
Közreműködik:
Für Anikó, Bálint András, Debreczeny Csaba
Kék Duna Koncert-Szalonzenekar
Művészeti vezető: Berki Sándor
A Krúdy-falatokról, fröccsökről (melyek nincsenek benne a jegyárban) a Kéhli Vendéglő gondoskodik.
Vadas marha zsemlegombóccal 1280 Ft
Kisfröccs 200 Ft
Belépőjegy: 1800 Ft, diákjegy: 900 Ft
Jegyet vásárolhat: jegymester.hu
Jegyét lefoglalhatja ITT