Óbudai Társaskör

1036 Budapest, Kiskorona utca 7.

Tel: 250-0288, +36 20 484 2544, +36 20 468 6935

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Jegypénztár: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

Honlap: www.obudaitarsaskor.hu 

 

 

Megközelíthető:

- 9-es busszal (leszállás a Kiscelli utcai megállónál)

- 1-es villamossal (leszállás a Szentlélek téri megállónál)

- HÉV-vel (Szentlélek téri megálló)

 

Igazgató

Vass Lajos Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szakmai igazgatóhelyettes

Badacsonyi Tímea Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Általános igazgatóhelyettes

Buday-Bartha Erika Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kulturális munkatárs

Berhidi Mária, az Óbudai Társaskör Galéria vezetője Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szőke Cecília  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Terembérlet

Tóth Imola Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.