ÖSSZ-HANGBAN ESTERHÁZY PÉTERREL

Mikor:
2022. április 14., 19:00
Hol:
Till Ottó-terem
ÖSSZ-HANGBAN ESTERHÁZY PÉTERREL



MINDEN JEGY ELKELT!

Közreműködnek:

Parti Nagy Lajos – író
Závada Pál - író
Dés László – szaxofon
Barcza Horváth József – nagybőgő
Fenyvesi Márton – gitár

Dés László:

„Azt gondolom, hogy ez az est nagy ünnep lesz, a magyar kultúra ünnepe, sok drámával, humorral és zenével. Napjainkban egy ilyen kulturális eseménynek különösen nagy jelentősége van, hiszen túl azon, hogy nagy formátumú alkotók adják elő műveiket, a hagyományos irodalmi estekkel ellentétben itt az írók olyan írásaikat olvassák fel, amelyek rezonálnak a korra, a pillanatra, amiben mindnyájan élünk. Ez a jelenidejűség nem mindennapi előadást ígér.  A szöveg és zene párbeszéde, a zenészek reakciója csak fokozza, erősíti ezt az élményt.”     

Parti Nagy Lajos:

„Szóban is, zenében is sokszor léptem már fel nagyszerű kollégáimmal és barátaimmal, de minden új alkalom, épp ettől a társaságtól, egyedi és különleges, s azt hiszem, ebben bízhat a néző is - egy különlegesen jó estében.”

Závada Pál:   

„Ha megkérdeznének, kikkel szerepelnék legszívesebben közös színpadon, akkor az itt fölsorolt társakat feltétlenül az elsők közt említeném. De nem elsősorban a barátságaink, haverságaink miatt, hanem mert ha én a nézőtéren ülnék, akkor is rájuk lennék kíváncsi legelsősorban - és ehhez már inkább a minőségnek van köze, mint a személyes rokonszenvnek.”        

PNL 20010 2 kicsiZávada Pál Magvető fotó kicsi

                                                                                                                                  Sonatinaprodukcio 10

 

Belépőjegy: 3000 Ft

jegyvasarlasgomb



Az oldal működéséhez sütit használunk.