ELMARAD - A DALNAK LENGE SZÁRNYÁN…

Mikor:
2020. november 14., 19:00
Hol:
Till Ottó-terem
ELMARAD - A DALNAK LENGE SZÁRNYÁN…



Kedves Vendégünk!

November 11-től a járványügyi helyzet miatt az Óbudai Társaskör összes rendezvénye elmarad.

Az online megvásárolt jegyek árát a Jegymester Kft. automatikusan visszatéríti, a személyesen megváltott belépők a vásárlás helyszínén válthatók vissza. A Kormány 484/2020. (XI. 10.) rendelete értelmében november 11-től az Óbudai Társaskörben a jegyvisszaváltás szünetel.

Információ a Zeneakadémia jegypénztáráról: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Megértését és együttműködését köszönjük!

Az Óbudai Társaskör munkatársai

 

Bemutatkoznak a Győri Széchenyi István Egyetem Művészeti Karának énekes növendékei  

Zongorán közreműködik: Rózsa Gábor 

A diákokat felkészítette: Szabó Magdolna Mária művésztanár

Mozart, Verdi, Puccini, Poulenc, Fauré, Bellini, Muszorgszkij, Rahmanyinov, Kálmán, Lehár, Kodály és Wolf művei 

A győri zeneművészeti képzés 1966-tól a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskola Győri Tagozataként indult meg. A Széchenyi István Egyetem szervezeti átalakításával az intézet 2006. január 1-jén vette fel a győri származású világhírű hegedűművész, Varga Tibor nevét. Az intézet 2017-től művészeti karrá alakult, melyen a mai koncert közreműködői, a jövő énekművészei is tanulnak. Kiváló művésztanárok, többek között Németh Judit és Markovits Erika voltak a tanszak első oktatói. 2013 őszétől Szabó Magdolna művésztanár vette át a   tanszakot két kiváló korrepetitor kollégával, Gábor Józseffel és Alszászy Gáborral. 2017-ben Gábor József váratlan halála után Rózsa Gábor csatlakozott a korrepetitori feladatok ellátására.  2018-ban Kolarovszki Sarolta művésztanárral bővült  a tanári kar.

 A végzett növendékek közül mindenkinek sikerült a pályán elhelyezkedni tanárként vagy tovább tanulnia a Zeneakadémia, illetve a Debreceni Egyetem mester és opera szakán. Egyetemi hallgatóként két növendék is lehetőséget kapott kisebb szerepekben megmutatkozni a Győri Nemzeti Színház és a budapesti Magyar Színház zenés produkcióiban. Van, aki a Győri Nemzeti Színház énekkarának tagja, vagy szólista a Kővirágok Társulatban. A fellépők között végzett növendékek is szerepelnek. A tanszak büszkesége, hogy jó néhány hazai és nemzetközi verseny díját is magukénak tudhatják, köztük olyan kiemelkedő sikert, mint a 2020 –as Danubia Talents International Music Competition (Ausztria, Bécs) 1. helyezését, Bégány Csenge győzelmét.

 

Belépőjegy: 1400 Ft, senior és diákjegy: 700 Ft

Kedves Vendégünk! Tájékoztatjuk, hogy biztonsági okokból csökkentettük a férőhelyek számát.



Az oldal működéséhez sütit használunk.