ELMARAD - DÉS LÁSZLÓ: DALOK EGY ZONGORÁVAL

Mikor:
2020. november 13., 19:00
Hol:
Till Ottó-terem
ELMARAD - DÉS LÁSZLÓ: DALOK EGY ZONGORÁVAL



Kedves Vendégünk!

November 11-től a járványügyi helyzet miatt az Óbudai Társaskör összes rendezvénye elmarad.

Az online megvásárolt jegyek árát a Jegymester Kft. automatikusan visszatéríti, a személyesen megváltott belépők a vásárlás helyszínén válthatók vissza. A Kormány 484/2020. (XI. 10.) rendelete értelmében november 11-től az Óbudai Társaskörben a jegyvisszaváltás szünetel.

Információ a Zeneakadémia jegypénztáráról: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Megértését és együttműködését köszönjük!

Az Óbudai Társaskör munkatársai

 

Egyedül ülök egy szobában a zongoránál, és írom a dalt. Amikor úgy érzem, megvan, akkor elkezdem felöltöztetni, mindenféle hangszereket képzelek hozzá, hogyan is szólal majd meg, amikor kilépek vele a közönség elé. Aztán muzsikustársaimmal eljátsszuk a dalokat városról városra, koncertről koncertre, ahol csak kíváncsiak ránk. De most valami olyasmivel próbálkozom, amit még sohasem csináltam. Úgy megmutatni a dalaimat, ahogy megszülettek, a maguk egyszerűségében, líraiságában, és együtt a közönséggel megidézni, hogy milyen is az, amikor ülök egy szobában egyedül a zongoránál, és írom a dalt.

Dés László

Belépőjegy egységesen: 3000 Ft 



Kedves Vendégünk! Tájékoztatjuk, hogy biztonsági okokból csökkentettük a férőhelyek számát.

 



Az oldal működéséhez sütit használunk.