John Lennon-emlékest - Társasköri Kultúrkarantén

Mikor:
2020. május 23., 19:00
John Lennon-emlékest - Társasköri Kultúrkarantén



TÁRSASKÖRI KULTÚRKARANTÉN

A veszélyhelyzet miatt bizonytalan ideig az Óbudai Társaskörben is minden rendezvény elmarad, de mi sem szeretnénk, hogy kultúra nélkül maradjanak, így zenékkel, videókkal, cikkekkel készülünk az elmaradt programokhoz kapcsolódva.

Kíváncsian vártuk, hogy egy mai fiatal tehetséges színész-zenész hogyan szólaltatja meg szülei nemzedékének ikonikus dalait. Azokat, amiket az „ősök” hallgattak, énekeltek, amire ők buliztak.
Tasnádi Bence Várvölgyi Szabolcs gitárossal jött volna hozzánk, és ők a karantén időt is kihasználták, hogy készüljenek a Lennon-estre. Nézzük mit ír Tasnádi Bence a mára tervezett, de később megvalósuló előadás elé:

„Ha 3020-ban megkérdeznék az “utca emberét”, tud-e mondani egy zenekart a XX. századból, valószínűleg azt vágná rá, hogy The Beatles. John Lennon megalapította a világ első és alighanem legismertebb rockzenekarát, 10 év alatt felforgatta a könnyűzenét, majd megszállta a szerelem és makacsul mindennek hátat fordítva, Yoko Ono oldalán alkotott még 10 éven át, tébolyító meggyilkolásáig. Az utóbbi időszak is figyelemreméltó, de a The Beatles életmű kétség kívül tökéletes! Születésének 80., halálának 40., és a The Beatles feloszlásának 50. évfordulója alkalmából vegyesen válogattunk John Lennon dalaiból.”

Most jöjjön itt, a Társasköri Kultúrkaranténban is egy vegyes válogatás Lennontól és a Beatlestől, végül ismerjék meg Tasnádi Bence zenekarát, az Ed Is On-t:

Az oldal működéséhez sütit használunk.