ELMARAD - A BUDAPEST RAGTIME BAND KONCERTJE

ELMARAD - A BUDAPEST RAGTIME BAND KONCERTJE
2020. április 22., 19:00
Till Ottó-terem

TÁRSASKÖRI KULTÚRKARANTÉN

A veszélyhelyzet miatt bizonytalan ideig az Óbudai Társaskörben is minden rendezvény elmarad, de mi sem szeretnénk, hogy kultúra nélkül maradjanak, így zenékkel, videókkal, cikkekkel készülünk az elmaradt programokhoz kapcsolódva.

Ma Szilágyi Enikő és a Budapest Ragtime Band közös koncertjén vehettek volna részt, így töltsék ezt a napot velük a Társasköri Kultúrkaranténban.

A nagy találkozásra még várni kell. Érdekes estét terveztek a művészek: első közös fellépésükön meg szerették volna mutatni, hogyan szólalnak meg a Szilágyi Enikő által előadott francia-magyar sanzonok, örökzöldek az idén 40. születésnapját ünneplő Budapest Ragtime Band hangszerelésében.

A Kolozsvárról indult színésznő Magyarországon az év legjobb színésznőjeként négyszer lett nívódíjas, magkapta a szép magyar beszédért járó Kazinczy-díjat és kitüntették a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztjével. Útja magyarországi évei után Párizsba vitte tovább, ahol ugyancsak elismert énekes-előadóművész lett, s ahol maradandó értékű ének- és előadóművészi tevékenységéért a Francia Köztársaság Kulturális Minisztériuma a „Művészet és Irodalom Lovagrend” megtisztelő kitüntetést adományozta Szilágyi Enikőnek 2017-ben.

A Budapest Ragtime Band töretlenül sikeres nem csak a jazz e hagyományos ágát kedvelő felnőttek körében, de évről évre egy decemberi délelőtt jókedvű gyerekközönség tölti meg az Óbudai Társaskör nagytermét koncertjükön, farsangkor pedig megtáncoltatják a nagyérdeműt.

Reméljük, nemsokára megvalósulhat ez az este, és a Társaskör közönségének két kedvence együtt állhat színpadra. Addig nézzük, hallgassuk Szilágyi Enikő előadásában Jacque Brel szívfájdítóan szép könyörgését: Ne me quitte pas – Ne hagyj el

Majd viduljunk fel egy Budapest Ragtime Band koncerten készült videóval
Kedves Vendégünk! 

Ezt a rendezvényt a jelenlegi helyzetben nem tudjuk megtartani.

Az online megvásárolt jegyek árát a Jegymester Kft. automatikusan visszatéríti, a személyesen megváltott belépők a vásárlás helyszínén válthatók vissza a veszélyhelyzet elmúltával.

Megértését és együttműködését köszönjük!

Harsányi Mária igazgató és munkatársai

Közreműködik: Szilágyi Enikő – ének

Sz.Eniko.uj

Két kedvenc új párosításban. Szilágyi Enikő és a Budapest Ragtime Band is régi kedvencei a Társaskör közönségének, de ők együtt most először lépnek fel. Szilágyi Enikő kedvenc dalait kimondottan erre az estére hangszereli a Budapest Ragtime Band. A Párizsból rendszeresen hazalátogató művésznő számára is meglepetés lesz, hogyan szólalnak majd meg ezek a francia-magyar örökzöldek (Youkali, Tango Habanera, La vie en rose, L’enfance, Padam Padam, Köszönet mindenért, Az egyiknek sikerül) Budapest Ragtime Band módra.  A különleges élmény garantált. 

Belépőjegy egységesen: 2800 Ft

 

 


Az oldal működéséhez sütit használunk.