ELMARAD - DÉS LÁSZLÓ: DALOK EGY ZONGORÁVAL

Mikor:
2020. március 20., 19:00
Hol:
Till Ottó-terem
ELMARAD - DÉS LÁSZLÓ: DALOK EGY ZONGORÁVAL



TÁRSASKÖRI KULTÚRKARANTÉN

A veszélyhelyzet miatt bizonytalan ideig az Óbudai Társaskörben is minden rendezvény elmarad, de mi sem szeretnénk, hogy kultúra nélkül maradjanak, így zenékkel, videókkal, cikkekkel készülünk az elmaradt programokhoz kapcsolódva.

Ma Dés László Dalok egy zongorával című estjén vehettek volna részt, így töltsék ezt a napot vele a Társasköri Kultúrkaranténban.

Dés László nagy sikerrel alakította át egy-egy estére Dés-klubbá az Óbudai Társaskör nagytermét.
Együtt voltunk sokan, de mégis olyan bensőséges hangulat teremtődött, mintha csak páran ülnénk a zongora körül. Egyik kedvenc dalával kívánjuk mindannyiunknak: Legyen úgy!

Minden dalnak megvan a maga története – Dés Lászlóval az önálló estről beszélgettünk: ITT

 

Kedves Vendégünk!

Ezt a rendezvényt a jelenlegi helyzetben nem tudjuk megtartani.

Az online megvásárolt jegyek árát a Jegymester Kft. automatikusan visszatéríti, a személyesen megváltott belépők a vásárlás helyszínén válthatók vissza.

Az Óbudai Társaskörben március 17-től a jegyvisszaváltás szünetel.
Információ a Zeneakadémia jegypénztáráról: 06-1/3210690, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Megértését és együttműködését köszönjük!

Harsányi Mária igazgató és munkatársai

 

.be">.be

Blogunkon interjú Dés Lászlóval

Egyedül ülök egy szobában a zongoránál, és írom a dalt. Amikor úgy érzem, megvan, akkor elkezdem felöltöztetni, mindenféle hangszereket képzelek hozzá, hogyan is szólal majd meg, amikor kilépek vele a közönség elé. Aztán muzsikustársaimmal eljátsszuk a dalokat városról városra, koncertről koncertre, ahol csak kíváncsiak ránk. De most valami olyasmivel próbálkozom, amit még sohasem csináltam. Úgy megmutatni a dalaimat, ahogy megszülettek, a maguk egyszerűségében, líraiságában, és együtt a közönséggel megidézni, hogy milyen is az, amikor ülök egy szobában egyedül a zongoránál, és írom a dalt.

Dés László

Belépőjegy egységesen: 3000 Ft 

 



Az oldal működéséhez sütit használunk.