MINDEN JEGY ELKELT – DALOK A KISPIPÁBÓL - SERESS REZSŐ-EST

Mikor:
2020. február 23., 17:00
Hol:
Till Ottó-terem
MINDEN JEGY ELKELT – DALOK A KISPIPÁBÓL - SERESS REZSŐ-ESTMINDEN JEGY ELKELT

Szerkesztette és közreműködik: Fesztbaum Béla

Kék Duna Koncert-Szalonzenekar
Művészeti vezető: Berki Sándor

Fesztbaum Béla és Bősze Ádám beszélgetése 

.be"> 


Interjú blogunkon Fesztbaum Bélával

Egy, vagy talán két előadásnak indult 2014 novemberében a Dalok a Kispipából című Seress Rezső-est. 
A szerkesztés és a Kék Duna Szalonzenekarral közös örömteli és gyors próbák alatt meg sem fordult a fejemben, hogy a Társaskör felkérése – amiért Harsányi Marinak örökké hálás leszek – eddigi szakmai életem egyik legfontosabb és legemlékezetesebb előadását hozza el. Felemelő élmény a zenekarral és a közönséggel együtt újra és újra találkozni a Seress legendával, keresni a titkot, miként képes egy képzetlen, egy ujjal pötyögő kocsmazongorista életműve érvényesen megszólalni napjainkban is.
Egy, vagy talán két alkalomnak indult, és most eltelt 5 év és több mint 35 előadás. A közönség szeretete műsoron tartotta Seress Rezső történetét és keserű, fanyar, édes-bús dalait. A nagyszerű zenekarnak, az est zenei anyagát CD-n megjelentető Rózsavölgyi Kiadónak és mindenekelőtt az otthont adó Óbudai Társaskörnek szívből köszöni, a kis Seress nevében is: 

Fesztbaum Béla

A Rózsavölgyi és Társa kiadó és az Óbudai Társaskör közös gondozásában megjelent Dalok a Kispipából CD a Seress-est előtt a helyszínen megvásárolható.

Belépőjegy egységesen: 3000 Ft 

jegyvasarlasgomb Az oldal működéséhez sütit használunk.