ÖSSZECSENDÜL NÉGY POHÁR

Mikor:
2018. április 15., 18:00
Hol:
Till Ottó-terem
ÖSSZECSENDÜL NÉGY POHÁR



20 éves a Kék Duna Koncert-Szalonzenekar
Születésnapi koncert vendégművészekkel

Művészeti vezető: Berki Sándor

Közreműködik: Fülöp Zsuzsa, Kővári Eszter Sára, Egri László, Weisz Viktor - ének

A zenekar története 1997 novemberében kezdődött Budapesten. Ekkor találta meg Berki Sándor hegedűművész azokat a társakat, akiket keresett: Kassai Róbertet (zongora), Bánzi Richárdot (gordonka) és Puporka Jenőt (nagybőgő).
Magasra tette a mércét: csak zeneakadémiai végzettségű művészeket hívott, akik egyaránt otthon vannak a szalonzenei és a klasszikus zenei koncertrepertoárban. Kellett még egy csipet humor is hozzá, hogy igazán szórakoztatóvá varázsolják a koncertpódiumok hangulatát. London, München, Moszkva, Párizs, New York, Németország és Izrael városainak közönsége tapsolhatott már nekik.
Az Óbudai Társaskörhöz sok szállal kötődnek, számtalan nagy sikerű fellépésük volt itt. Részesei az utóbbi évek legsikeresebb produkciójának, a Seress Rezső életét bemutató Dalok a Kispipából című estnek és már évek óta ők köszöntik az új esztendőt mindig telt házas pezsgős újévi koncertjükön. A születésnapi ünnepléshez barátokat is hívnak: kedvenc énekes szólistáikat és a közönséget.
A felszabadult hangulathoz a nagyszerű muzsikák mellett a közös vacsora is hozzájárul: a szünetben vagy a koncert után egy kis fröccs kíséretében – baráti áron - megkóstolhatják a zenekar kedvenc ételét, a székelykáposztát, amit maga a zenekarvezető főz. És akkor összecsendül ki tudja hány pohár…

Szőke Cecília

A zenekar kedvencét, a székelykáposztát Berki Sándor készíti el, melyet az est folyamán megkóstolhatnak.
1 adag székelykáposzta kisfröccsel vagy szörppel: 1000 Ft

Belépőjegy egységesen: 3000 Ft

jegyvasarlasgomb

Jegyfoglalás: ITT



Az oldal működéséhez sütit használunk.