MINDEN JEGY ELKELT - DANIEL GLATTAUER: GYÓGYÍR ÉSZAKI SZÉLRE - BÚCSÚELŐADÁS

Mikor:
2017. augusztus 3., 20:30
Hol:
Óbudai Társaskör kertje
MINDEN JEGY ELKELT - DANIEL GLATTAUER: GYÓGYÍR ÉSZAKI SZÉLRE - BÚCSÚELŐADÁS



Az előadásra az összes jegy elkelt.

SZÍNHÁZ A KERTBEN

Fordította: Kajtár Mária

Emmi Rothner – Fullajtár Andrea
Leo Leike – Őze Áron

Díszlet, jelmez: Sebő Rózsa
Rendezőasszisztens: Gerő Szandra
Rendező: Göttinger Pál
Producer: Orlai Tibor


"Egy párkapcsolat kérdései és kockázatai. A felnőttek örök témáját boncolgató színpadi mű igazi átélhetőségét a digitális kor jelenébe helyezve éri el a szerző. A két kiváló színművész érzékletesen vezet végig bennünket a párkapcsolatok útvesztőjében, a remények és félreértések labirintusában. Ismerve az előadás felvetéseit és hangütését, jó szívvel ajánlom a szerelemmel épp csak ismerkedő fiatalabbnak éppúgy, mint a gyakorló szerelmeseknek és újrakezdőknek. Az Orlai Produkció előadásában már számos helyszínen bemutatták e kamaradarabot, de meggyőződésem, hogy az Óbudai Társaskör kertjénél barátságosabb környezetben nem."

Bús Balázs ajánlója - 3. Kerületi Műsor

 

Itt mutatkozott be 2011-ben a Társaskör kertjében, és itt búcsúzik a 116. előadással ez a lebilincselően szórakoztató darab.  Daniel Glattauer osztrák író e-mail formában megírt szerelmi története több mint egy évig vezette a német nyelvterület sikerlistáit. A könyv színpadi adaptációja nagy sikert aratott Bécs után Magyarországon is.  43-szor játszották vidéken – többek között Kisvárdán és Komlón az Orlai Produkció előadását. Fullajtár Andrea a nyíregyházi Vidor Fesztiválon elnyerte a Colombina-díjat a legjobb női alakításért.

„Írjon nekem Emmi! Az írás olyan, mint a csók, csak ajkak nélkül. Az írás annyi, mint csókolni, de ésszel.”

Emmi Rothner e-mailben szeretné lemondani a Like magazin előfizetését, de félreüt egy betűt, és levele véletlenül Leo Leikénél köt ki. Minthogy újra meg újra a rossz címre ír, Leo egy idő után kénytelen felvilágosítani őt a tévedéséről. Így veszi kezdetét a különleges levélváltás, melynek során a teljes ismeretlenség és kedves bensőségesség közti keskeny mezsgyén egyensúlyozva egyre közelebb kerülnek egymáshoz, míg végül kénytelenek feltenni maguknak a kérdést: vajon a levelekben kifejezett, egymás iránti egyre erősebb érzéseik kiállják-e a személyes találkozás próbáját? És ha igen, hogyan tovább?

Az előadás az Óbudai Társaskör, a Kultkikötő és az Orlai Produkciós Iroda együttműködésével, a szerző engedélyével, és Thomas Sessler Verlag Ges. M.B.H. és a Hofra Kft. közvetítésével jött létre.

Belépőjegy: 3500 Ft
jegyvasarlasgomb

Jegyfoglalás: ITT

Az előadás egyrészes, vége körülbelül 22 órakor
Rossz idő esetén a Nagyteremben.

Az Óbudai Nyár keretében Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata támogatásával

obudai nyar logo 2017 01



Az oldal működéséhez sütit használunk.