KULINÁRIS ÉLVEZETEK A KÉHLI VENDÉGLŐBEN

Mikor:
2013. május 6. - 2020. december 31.
Hol:
Kéhli Vendéglő
KULINÁRIS ÉLVEZETEK A KÉHLI VENDÉGLŐBEN



kehli

1899 tavaszán a szorgalmas és vendégszerető Kéhli család megnyitotta kisvendéglőjét, és olyan gondossággal vezette, hogy Kéhli mama neve már életében fogalommá vált. Ez a régi ház néhány hasonló korú épülettel körbevéve ma egy kis szigetnyi múltat őriz az egykori volt Óbudából – annak földbe süppedő házaival, mesterműhelyeivel, apró boltocskáival; bohémeket, művészeket becsalogató kiskocsmákkal tarkított kedves, bájos világából. A vendéglő egykoron volt híres-nevezetes törzsvendége, Krúdy Gyula úr még ma is elringat és elvarázsol szép szavaival e falak közt. Több mint negyedszázada már, hogy eltűnt a hajdan volt Óbuda, de a Kéhli Vendéglő, hála a nagy magyar írónak, túlélte a megsemmisülést és megmaradt.

A tulajdonosok és munkatársaik igyekeznek megőrizni a ház századfordulós hangulatát, ezt tükrözi az étlap és a berendezés is. Munkájuk elismeréseként számos művész, sportoló, hazai és külföldi államfő fordult meg a Kéhliben. Krúdy szellemiségéhez hűen, a vendég itt nemcsak a kulináris örömöknek hódolhat, hanem a cigányzenével kísért szép magyar nótáknak is.

Honlap: www.kehli.hu

Cím: 1036 Budapest, Mókus u. 22.

Telefon: + 36 1 250 4241, + 36 1 368 0613

Fax: + 36 1 387 6049

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Nyitva tartás: minden nap 12-24-ig

 Krudy logo vektoros



Az oldal működéséhez sütit használunk.